Familiebedrijf FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot een full service vastgoed dienstverlener en één van de grotere zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. Onze diensten bestaan uit het beheer van residentieel en commercieel vastgoed, woning-, bedrijfs- en investeringsmakelaardij, projectmanagement, onderzoek & consultancy, taxaties en verzekeringen. Door de inzet van moderne marketingtools, specifieke software en actuele databases is een slagvaardige organisatie ontstaan die weet wat er speelt in de markt. Met een omvang van bijna 90 medewerkers staat FRIS garant voor persoonlijk contact, professionaliteit, flexibiliteit en daadkracht.

 

De FRIS Code

Wij, de Real People van FRIS staan voor professionele en persoonlijk service boven verwachting, waarbij elke stap gericht is op de optimale ontzorging voor elke klant, vandaag en morgen. Wij zijn nuchtere, echte mensen en bieden alle relaties echte resultaten, met onze begeleiding, kennis en expertise. Voor elke klant optimale service en ontzorging, vandaag én morgen. Dat is onze centrale missie.

 

Missie

Dat menen we dagelijks onderscheidend als volgt te doen:

  1. Proactief en wendbaar; met totale ontzorgende dienstverlening in makelaardij, beheer, marktonderzoek, advies en verzekeringen.
  2. Behorend tot de top-5 van commerciële vastgoedbeheerders in Nederland; toonaangevend deskundig in onze specifieke markten.
  3. Excellent opererend met een respectvolle klantenservice; gefocust op het creëren van FRIS-ambassadeurs uit klanten en relaties.
  4. Sneller lerend dan de concurrentie; als basis voor innovatie, marketing, advies en duurzame co-creatie.
  5. Lokale kennis van zaken en onze nuchtere bedrijfscultuur benutten als onderscheidende kracht; voor nationale en internationale opdrachtgevers.

 

Visie

Onze achterliggende visie bestaat uit de volgende pijlers:

  1. Een eigen plek is een fundamentele levensbehoefte van de mens.
  2. Respectvolle bemiddeling in, en beheer van, woon- en werkruimten is een maatschappelijk relevante service.

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.