Sandd DataQuote

Sandd DataQuote
IJsseldijk 2/ Postbus 10071 
7325 WZ/ 7301 GB  Apeldoorn

Tel.: +31 (0)55 3682569
E-mail:
Web: http://www.dataquote.nl
Sandd DataQuote is een data intelligence organisatie dat nationale en internationale adres-, persoons- en marktinformatie levert. De informatiediensten die Sandd DataQuote biedt, helpen onder meer banken, makelaars en financiële instellingen antwoorden te krijgen op vastgoed-, marketing- en onderzoeksvraagstukken.

WONINGWAARDEMODEL

Sandd DataQuote is groot geworden met het in kaart brengen van woningen en hun specifieke kenmerken. We kunnen van iedere woning in Nederland de exacte woningwaarde bepalen. Het Woningwaardemodel geeft een geautomatiseerde waardebepaling van vastgoedobjecten. Het Woningwaardemodel is objectief, nauwkeurig, onafhankelijk en 24/7 online beschikbaar. Het geeft u inzicht in risico's en kansen en reduceert de gebruikelijke taxatiekosten.

U kunt het model gebruiken voor het onderbouwen van taxaties, als referentie voor de waardebepaling van panden en bij het monitoren van portefeuilles. Daarnaast is het ook toepasbaar ter ondersteuning van klantsegmentaties, fraudereducties of voor woningmarktonderzoek. Dit automatische waardebepalingmodel, ook wel Automated Valuation Model (AVM) is verkrijgbaar in de vorm van een rapport, een batchverrijking of een webservice

De missie van Sandd DataQuote is organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun marketingactiviteiten en het minimaliseren van hun krediet- en frauderisico's.