Ouwerkerk Tekst & Advies

Ouwerkerk Tekst & Advies
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Tel.: 079-8200255
E-mail:
Web: http://www.otaweb.nl

Omdat vastgoedcommunicatie om specialisten vraagt

U heeft een vastgoedproject waar u met moderne communicatiemiddelen meer bekendheid aan wilt geven? Of u worstelt met de vraag over hoe u over uw project wilt communiceren? In alle twee de gevallen bent u bij Ouwerkerk Tekst & Advies aan het juiste adres. Ouwerkerk Tekst & Advies is een full servicebureau met vastgoedcommunicatie als corebusiness. U kunt bij ons terecht voor alleen een aansprekende (journalistieke of commerciële) tekst maar ook voor een complete uitgave in de vorm van een boekje, fraai vormgegeven brochure cq flyer of website. Wij werken samen met uitstekende vormgevers en websitebouwers.

Uiteraard begint een goede communicatie met een plan. Dit hoeft overigens geen vuistdik rapport te zijn maar het moet uiteraard wel hout snijden. Door immers structuur te brengen in de communicatie komt de boodschap sneller en duidelijker bij de door u gewenste doelgroep aan. Voor mening bedrijf en woningbouwontwikkeling heeft Ouwerkerk Tekst & Advies een communicatieplan opgesteld.

27 jaar ervaring

Drijvende kracht achter Ouwerkerk Tekst & Advies is Hans Ouwerkerk. Al meer dan 23 jaar beweegt hij zich op de terreinen van ruimtelijke ordening, volkshuisvesting en stedelijke vernieuwing. Eerst als journalist/verslaggever bij dagblad Cobouw, later als senior redacteur/communicatieadviseur en partner bij ECORYS Rutten Communicatieadvies. Inmiddels telt het bureau 6 medewerkers en wordt in 2018 het tienjarig bestaan gevierd.