Ouwerkerk Tekst & Advies

Ouwerkerk Tekst & Advies
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Tel.: 079-8200255
E-mail:
Web: http://www.otaweb.nl

Omdat vastgoedcommunicatie om specialisten vraagt

U heeft een vastgoedproject waar u met moderne communicatiemiddelen meer bekendheid aan wilt geven? Of u worstelt met de vraag over hoe u over uw project wilt communiceren? In alle twee de gevallen bent u bij Ouwerkerk Tekst & Advies aan het juiste adres. Ouwerkerk Tekst & Advies is een full servicebureau met vastgoedcommunicatie als corebusiness. U kunt bij ons terecht voor alleen een aansprekende (journalistieke of commerciële) tekst maar ook voor een complete uitgave in de vorm van een boekje, fraai vormgegeven brochure cq flyer of website. Wij werken samen met uitstekende vormgevers en websitebouwers.

Uiteraard begint een goede communicatie met een plan. Dit hoeft overigens geen vuistdik rapport te zijn maar het moet uiteraard wel hout snijden. Door immers structuur te brengen in de communicatie komt de boodschap sneller en duidelijker bij de door u gewenste doelgroep aan. Voor mening bedrijf en woningbouwontwikkeling heeft Ouwerkerk Tekst & Advies een communicatieplan opgesteld.

Producten
Ouwerkerk Tekst & Advies heeft verder specifiek voor de vastgoedsector twee producten ontwikkeld. Dat is SOLD en Up to Date.

SOLD is een product om opgeleverde maar nog niet verkochte nieuwbouwwoningen succesvol in de etalage te zetten. In veel nieuwbouwprojecten staan nog drie, vier of meer woningen te koop. De makelaar doet voor deze woningen z'n best niet meer want hij is al lang weer met een ander project bezig. Maar voor u als vastgoedpartij betekent verkoop het verschil tussen een winstgevend of verliesgevend project. Met SOLD kijken we met een frisse blik naar uw product en de wijze waarop u dit in de markt heeft gezet. Soms is namelijk maar een kleine accentverschuiving nodig om de woning opnieuw onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Maar dit keer wel met als effect dat de woning wordt verkocht. Kijkt voor meer informatie op www.projectsold.nl

Met Up to Date houden we op abonnementsbasis uw website actueel. Wij zorgen er voor dat er een projectbeschrijving of ander aansprekend bedrijfsnieuws op uw site wordt geplaatst en dat er daardoor telkens iets nieuws op uw site te lezen valt. Kijk voor meer informatie op www.uwwebsiteuptodate.nl

23 jaar ervaring
Drijvende kracht achter Ouwerkerk Tekst & Advies is Hans Ouwerkerk. Al meer dan 23 jaar beweegt hij zich op de terreinen van ruimtelijke ordening, volkshuisvesting en stedelijke vernieuwing. Eerst als journalist/verslaggever bij dagblad Cobouw, later als senior redacteur/communicatieadviseur en partner bij ECORYS Rutten Communicatieadvies.