Ben Roos Dakbedekking BV

Ben Roos Dakbedekking BV
Postbus 70
2410 AB Bodegraven

Tel.: (+31) 0172 617 409
E-mail:
Web: http://www.benroos.nl/

Een goed dak is een eerste levensbehoefte, als een mooie jas die je beschermt tegen neerslag en kou.

Ben Roos Dakbedekking BV is hier inmiddels 27 jaar mee bezig en hebben een omvangrijke expertise opgebouwd op het gebied van platte daken. Ben Roos Dakbedekking BV is gespecialiseerd in bitumineuze en kunststof dakbedekkingen en werkzaam in nieuwbouw- en renovatieprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Door de jaren heen is er veel veranderd, o.a. het toepassen van duurzame technieken op gebruiksdaken zoals energiewinning d.m.v. de zon, waterbuffering, kruidendaken, parkeerdaken en tuindaken. Daarnaast is de wetgeving aangepast t.b.v. werken op hoogte en de hiermee samenhangende voorzieningen zoals valbeveiliging, waarbij Ben Roos Dakbedekking BV gecertificeerd is om deze jaarlijks te controleren en keuren.

Naast traditioneel dakdekken biedt Ben Roos Dakbedekking BV ook deze duurzame systemen aan en verzorgen ook bijkomende zaken als dakbestrating, lichtstraten, lichtkoepels, zink & lood, aanbrengen van valbeveiliging en andere werkzaamheden. Door bouwkundige expertise kunnen wij ook onderschatte details aanpakken.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door geschoolde vakmensen met de laatste technische knowhow, waarbij wij in de uitvoering gebruik maken van kwalitatief hoogstaande producten. Standaard biedt Ben Roos Dakbedekking BV 10 jaar garantie op arbeid en materiaal. Wij zijn lid van Vebidak en mede initiatiefnemer van Stichting Roof Update. U ontzorgen is ons werk.

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u graag naar onze website.