Wolf Huisvestingsgroep

Wolf Huisvestingsgroep
Postbus 10491
1001 EL Amsterdam

Tel.: 020-7700845
E-mail:
Web: http://www.wolfhuisvestingsgroep.nl

Wolf Huisvestingsgroep heeft naam gemaakt in de huisvestingsbranche als vastgoedbeheerder en als expert op het gebied van leegstandmanagement. Wij worden beschouwd als een autoriteit in de markt en zowel opdrachtgevers als huurders laten zich regelmatig positief uit over de samenwerking.

We werken vooral voor woningcorporaties, makelaarskantoren, investeerders, projectontwikkelaars en gemeenten. We huisvesten voornamelijk starters, studenten, kunstenaars en ondernemers.

We willen ons positief onderscheiden voor zowel onze opdrachtgevers als onze huurders. Daarom hanteren we een lijst van kernwaarden die ons op het lijf geschreven zijn en die wij te allen tijde trouw blijven. Dit zijn: openheid, innovatie, ambitie, transparantie, sociale en persoonlijke omgangsvormen. Naast onze uitvoerige kennis van vergunningen, bedrijfsprocessen en juridische, fiscale, financiële en bouwkundige expertise kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Een eigen persoonlijke accountmanager voor al uw zaken;
  • Goede selectie van en communicatie met huurders (of bruikleners);
  • Duurzaamheid en minimalisatie van uw energieverbruik;
  • Management rapportages en een overzicht van uw kansen en risico’s;
  • Maatwerk, korte lijnen, flexibiliteit en 24/7 bereikbaarheid.

Diensten Wolf Huisvestingsgroep

We brengen vraag en aanbod, huurders en verhuurders bij elkaar. We delen onze kennis en bieden mogelijkheden en oplossingen op het gebied van huisvesting. Ons streven daarbij is altijd een optimaal rendement en lage administratieve lasten voor de eigenaar. We richten ons vooral op woningportefeuilles en kantoorpanden. Opdrachtgevers voor wie we werken zijn woningcorporaties, makelaarskantoren, investeerders, projectontwikkelaars en gemeenten. We huisvesten voornamelijk starters, studenten, kunstenaars en ondernemers.

Wat we doen:

Verhuur & beheer

Wolf Huisvestingsgroep verhuurt en beheert allerlei soorten vastgoed. Zowel woon- als werkruimten. Aan zowel particulieren als ondernemers en op basis van zowel tijdelijke als vaste contracten.

Antikraak & leegstandsbeheer

Wolf Huisvestingsgroep kent de leegstandsproblematiek van binnen en van buiten. We halen optimaal rendement uit uw leegstaande objecten

(Ver)huurmakelaardij & selfservice

Wolf Huisvestingsgroep biedt u de middelen om de huurder te vinden naar wie u zoekt en (eventueel zelfstandig) het huurcontract te sluiten dat bij uw situatie past.

Software & consultancy

Wolf Huisvestingsgroep heeft een grote hoeveelheid kennis in huis op het gebied van huisvesting. Met onze software en tools maken wij beheren voor u gemakkelijk.

Over Wolf 

Geschiedenis

In de periode 2002-2005 woonde oprichter en directeur Frank van Min via een studievriend in mooie panden op basis van antikraakvoorwaarden. In die periode werd in de media veel geschreven over leegstaand vastgoed enerzijds, en woningnood anderzijds. Bovendien was het ook in die tijd al een maatschappelijke trend aan het worden dat meer flexibiliteit en mobiliteit werd gevraagd op de woningmarkt. Hieruit is het idee ontstaan om te beginnen met een leegstandbeheerbedrijf. Tegenwoordig worden wij als expert gezien op het gebied van antikraak en leegstand, en bieden we meer diensten aan.

Onze missie

Wolf Huisvestingsgroep streeft ernaar om het rendement van vastgoedeigenaren te optimaliseren, hun administratieve lasten te minimaliseren en het woongenot en gemak van huurders te optimaliseren.

Aanvankelijk was de naam van Wolf Huisvestingsgroep: ‘The Wolf vastgoedbeheer’. ‘The Wolf’ is een personage uit de film Pulp Fiction. Hij staat bekend om zijn doortastende manier van werken die bij velen bewondering wekt.