Troostwijk

Troostwijk
Bezoekadres
Anderlechtlaan 181, 1066 HM, Amsterdam
Postbus
9924, 1006 AP, Amsterdam


Tel.: 088-6666666
E-mail:
Web: http://www.troostwijk.nl

Over Troostwijk

Bij Troostwijk kunt u rekenen op professionele rapportages, vervaardigd door experts die beschikken over diepgaande kennis en ervaring. Ondersteund door gedegen onderzoek en op de hoogte van de laatste inzichten, zorgen wij dat onze kennis en diensten altijd up-to-date blijven. Zo kunnen wij al decennialang onze positie als marktleider behouden en zijn wij altijd in staat om de beste kwaliteit diensten te leveren aan onze klanten.

Wat Troostwijk sterk en uniek maakt, is de synergie van de uitgebreide kennis en ervaring die aanwezig is binnen onze organisatie. Zo kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden en dat betekent een enorme meerwaarde voor de klant. U kunt bij ons terecht voor bedrijfseconomische taxaties, verzekeringstaxaties, waarderingen, contra-expertises, vastgoedadvies, risico-inspecties, preventieadvies en taxaties van kunst, antiek, inboedel en kostbaarheden.

De Troostwijk Groep is gevestigd in Nederland, België en Italië, en opereert zowel internationaal als lokaal met ruim 200 medewerkers. Onze klanten zijn beursgenoteerde (multinationale) ondernemingen, maar ook kleinere ondernemingen en particulieren. Sinds mei 2017 maakt de Troostwijk Groep onderdeel uit van de Tinsa Group, die met groot succes in de vastgoedsector opereert in Latijns-Amerika, Afrika en Europa.

Wij staan voor u klaar, als u ons nodig heeft!