Interparking Nederland

Interparking Nederland
Kruisplein 25
3014 DB Rotterdam

Tel.: +31 88 54 21 300
E-mail:
Web: http://www.interparking.nl/nl-NL/
De Interparking Group, gestart in 1956, is dé Europese pionier op het gebied van parkeren en is inmiddels uitgegroeid tot één van Europa’s succesvolste exploitanten van openbare parkeervoorzieningen. Door onze focus op de klant en het optimaliseren van onze parkeervoorzieningen hebben wij deze sterke marktpositie kunnen realiseren.

In Nederland is Interparking ook een van de toonaangevende parkeerexploitanten. Wij exploiteren parkeerfaciliteiten in stedelijke centra, in en nabij winkelcentra en op kantoorlocaties. Daarnaast exploiteren wij parkeervoorzieningen van zorginstellingen.

Kerncijfers
Interparking heeft 782 kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke parkeergarages in Europa. In totaal zijn er 355.839 beschikbare parkeerplaatsen waarvan automobilisten gebruik kunnen maken.

Expertise Interparking
De exploitatie van parkeervoorzieningen is de corebusiness van Interparking. Onze visie hierbij is dat de parkeerfaciliteit een zo laag mogelijke drempel voor bezoekers moet vormen. Dit wordt volgens ons niet alleen bereikt door het hanteren van reële tarieven, maar vooral door voldoende parkeerplaatsen, hoogwaardige en op maat gesneden serviceverlening en optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Kernbegrippen hierbij zijn service, snelheid, gemak, comfort en veiligheid.

Een andere expertise van Interparking is het ontwikkelen van nieuwe en het renoveren van bestaande parkeerfaciliteiten. Interparking beschikt over een speciale Development-afdeling die zich hiermee bezighoudt. Hierbij worden nieuwe technologieën toegepast, waardoor onze parkeervoorzieningen nog aantrekkelijker worden. Interparking is een ervaren partner in het oplossen van parkeervraagstukken en heeft de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan het verbeteren van de aantrekkelijkheid van diverse (winkel)centrumgebieden in Nederland en Europa.

Meer weten over Interparking en haar diensten? Kijk dan op interparking.nl.