Weebers Vastgoed Advocaten N.V.

Weebers Vastgoed Advocaten N.V.
Bezoekadres:
Paradijslaan 159
5611 KM Eindhoven

Postadres:
Postbus 480
5600 AL Eindhoven

Tel.: 0402120400
E-mail:
Web: http://www.vastgoed-advocaten.nl

Weebers Vastgoed Advocaten is gespecialiseerd in bouw- en vastgoedvraagstukken. Het kantoor werkt onder andere voor bedrijven, (semi-)overheden, beleggers en vastgoedpartijen. Weebers procedeert en adviseert niet alleen vanaf de onderhandelingsfase, maar zorgt ook voor de contractvorming en de realisatie van het project. Weebers streeft naar een actieve en solide relatie met de cliënt, waarin betrokkenheid centraal staat.

Bij Weebers werkt een team van advocaten, met grote deskundigheid op verschillende rechtsgebieden en werkvelden. Het kantoor biedt hiermee een hoge kwaliteit van de werkzaamheden terwijl het tegelijkertijd alle onderdelen binnen de vastgoedpraktijk beslaat.

Visie

Weebers Vastgoed Advocaten heeft van oorsprong een focus op gebiedsontwikkeling. Binnen gebiedsontwikkeling komen alle complexe vastgoedgerelateerde vraagstukken samen die nu de specialisaties van het kantoor vormen: van samenwerken en sterk opdrachtgeverschap, tot aanbesteding en integrale contractsvormen c.q. PPS-constructies, en van publiekrecht, passieve en actieve grondpolitiek tot de transactiepraktijk c.q. verkoop/verhuur. Inmiddels zijn binnen het team van Weebers verdere specialisaties ontstaan, met name op het gebied van het huurrecht en het omgevingsrecht.

De kennis en ervaring omtrent deze speerpunten maakt het team van Weebers tot een sterk team, met de slagkracht en flexibiliteit van een nichekantoor en de kwaliteit van de vastgoedsecties bij haar grote concurrenten.

Advocaten

Weebers Vastgoed Advocaten is in 2004 opgezet door Caroline Weebers in samenwerking met Angelique Claassen. Vanwege de open en moderne structuur van het kantoor, die primair gefundeerd is op het plezier in het vak, hebben verschillende vastgoedspecialisten zich aan het team toegevoegd.

Het kantoor heeft anno 2016 specialisten binnen alle vlakken van het vastgoedrecht aan zich gebonden en het kantoor blijft groeien. In februari 2016 begon Dirk Berendsen bij Weebers Vastgoed Advocaten. Daarnaast zijn ook Onno Tacoma en Bart Poort advocaat-partner van het kantoor.

Door jarenlange ervaring in de vastgoedpraktijk en een sterk netwerk van adviseurs binnen aangrenzende (rechts-)gebieden kan Weebers Vastgoed Advocaten het beste resultaat bereiken voor de cliënt. Het kantoor blijft investeren in sterke en praktijkgerichte medewerkers, die in staat zijn om te werken met uiteenlopende vastgoedspecialisten, binnen een markt die constant in beweging is.