Kantoorplanner.nl

Kantoorplanner.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam

Tel.: 0800-6655666
E-mail:
Web: http://www.kantoorplanner.nl/

Virtuele tour kantoorruimte Utrechtseweg 290, Arnhem:


Dé zoekmachine voor kantooruimte

Sneller verhuren door innovatieve tools

Kantoorplanner.nl

Door een landelijk aanbod van kantoorruimtes aan te bieden op kantoorplanner.nl en daarbij een scala aan tools om het nieuwe kantoor meteen online te bezichtigen ontstaat beleving, zowel bij de kandidaat-huurder als de verhuurder. Het is niet langer zomaar een kantoor, maar wordt direct het eigen kantoor.

Dé verhuurtool: gegarandeerd sneller verhuren

Meer en meer verhuurders gaan steeds actiever werken met onze website. In onze visie zeggen beelden veel meer dan woorden. Daarom bieden wij van elk pand foto’s, 3D tekeningen en zelfs video aan. Alles op maat!

Zo kan de verhuurder gewapend met een iPad een bezichtiging doorlopen en alle opmerkingen van de kandidaat-huurder meteen intikken en al tijdens de bezichting laten zien hoe het kantoor eruit komt te zien.

De kandidaat-huurder bepaalt dus zélf hoe de 3D-tekeningen en video’s eruit zien en creëert daarmee een sterk gevoel van ‘dit is mijn kantoor’.

Innovatie is onze standaard

Onze video’s zijn de overtreffende trap van de slide-shows op funda in business, maar veel leuker nog, ze zijn ook geschikt voor upload op de funda site!

Door te blijven werken aan nieuwe innovaties, nieuwe features hebben wij er alle vertrouwen in dat we de concurrentie voorlopig ver voor blijven en het stratpunt gaan worden voor elke zoektocht naar kantoorruimte.

Onze missie: Kantoorplanner.nl 1.0 – 2.0 – 3.0 etc

Wat de ondernemer (en verhuurder) van morgen wil, bieden wij vandaag al aan….We nemen alle zorgen bij het zoeken en betrekken van een kantoorruimte uit handen. Door onze samenwerkingsverbanden spelen we in op de wensen van de markt.

Kantoorplanner.nl wil dienstverlenend zijn vanaf het oriëntatieproces tot aan het betrekken van een volledig ingericht en functionerend kantoor. Turn-key van de kantoorruimte tot de koffie aan toe. 
 

 Thomas Zwart     Yoran Bosman