Lead Today

Lead Today
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Tel.: 0107600437
E-mail:
Web: http://www.leadtoday.nl

Lead Today is een bureau voor digitale marketingstrategie en uitvoering, met een sterke focus op leadgeneratie. We helpen organisaties bij het behalen van hun marketingdoelstellingen en pakken marketing aan op een slimme en doeltreffende manier.

De unieke aanpak van Lead Today verenigt marketing, data en technologie. Onze strategen bundelen hun krachten en stellen een digitale strategie op, met een concreet plan van aanpak voor de benodigde marketingtechnologie en -uitvoering. We verzorgen de digitale marketing via alle gewenste marketingkanalen.

Vastgoed behoort tot onze focusbranches. De rol van marketing binnen de vastgoedbranche is drastisch veranderd in de afgelopen jaren. Potentiële kopers en huurders hebben alle mogelijkheid om zelf te zoeken en filteren in het aanbod aan objecten. Waar het voorheen voldoende was om een bouwbord te plaatsen en een makelaar in te schakelen, is een prominente aanwezigheid binnen online marketingkanalen inmiddels vereist.

Lead Today stelt de ultieme marketingmix samen en positioneert het vastgoedproject op een dusdanige manier dat het kopers en huurders aantrekt. Dat doen we door de customer journey van de potentiële klant vast te leggen en aansluiting te zoeken bij de veelgebruikte kanalen. Met nieuwe technieken als virtual reality en 360-gradenfotografie en -video wordt de vastgoedbeleving ook online goed overgebracht.