Winter Trust

Winter Trust
Bisonspoor 7006
3605 LW Maarssen

T +31 (0)346 56 37 44

Tel.: +31 (0)346 56 37 44
E-mail:
Web: http://www.wintertrust.com

Winter Trust B.V. is sinds januari 2011 verantwoordelijk voor het administratief, technisch en commercieel beheer van kantoren 'Bison office spaces', winkelcentrum 'BISON shopping center' en de bijbehorende appartementen 'BISON apartments'. Vanaf medio 2017 is daarbij kantoorpand STAAT! in Papendorp (Utrecht) toegevoegd aan de beheer portefeuille.

Onze rol
Wij werken voor particuliere beleggers en hebben meer dan 20 jaar ervaring, indien nodig werken wij samen met gespecialiseerde bedrijven. Wij vervullen daarbij altijd de regiefunctie: wij initiëren, organiseren en coördineren de werkzaamheden. U heeft dus altijd maar één aanspreekpunt, waar u als huurder met al uw vragen terecht kunt. De platte organisatiestructuur van Winter Trust draagt bij aan onze flexibiliteit.

STAAT! Papendorp, Utrecht

Vanaf 2017 voert Winter Trust het beheer over STAAT! een ruim en dynamisch kantoorgebouw op een eersteklas zichtlocatie in het hart van het land. Gelegen in het prestigieuze kantorenpark Papendorp. STAAT! is een elegant, T-vormig gebouw, gelegen in het hart van het land. Hier kun je jouw manier van werken omarmen. Blijf fris en productief, en wees welkom!

Momenteel werkt Winter Trust aan een renovatieplan voor dit gebouw. In dit plan worden gemeenschappelijke faciliteiten opgenomen, waaronder een vergadercentrum en horecavoorzieningen.