Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting

Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting
Randstad 21-33
1314BG Almere

Tel.: 036-5383222
E-mail:
Web: http://www.vanwestrhenen-bog.nl

De bedrijfsmakelaar en taxateur voor zakelijk Flevoland
Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting is al meer dan 25 jaar het adres voor bedrijfsmatig onroerend goed binnen Flevoland. Wij bieden vakkundig advies en persoonlijke dienstverlening. Onze makelaars kennen de markt en regio en beschikken over een sterk netwerk van relaties. Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting biedt totale dienstverlening rondom commercieel vastgoed. Wij helpen u graag met aan- en verhuur, aan- en verkoop en taxaties van kantoren, bedrijfspanden en winkelruimte.

Vanuit het kantoor Almere bedienen wij de regio rond de plaatsen:
Almere
Lelystad
Zeewolde

5 redenen om te kiezen voor Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting

1. Onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd conform de eisen van vastgoedcert; het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs in Nederland.

2. Van Westrhenen bedrijfshuisvesting behartigt de belangen van zijn opdrachtgevers en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

3. Onze bedrijfsmakelaars zijn betrouwbaar en gedragen zich volgens de NVM Business-erecode.

4. Wij kennen ons vakgebied en beschikken met het NVM Business uitwisselingssysteem en onze eigen researchafdeling over inzicht in alles wat te koop staat, verkocht, gekocht, gehuurd over verhuurd is.

5. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in Flevoland en kennen de markt daardoor als geen ander en beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk van relaties.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Bel: 036-5383222 of mail naar: bog@vanwestrhenen.nl 
U kunt ook kijken op www.vanwestrhenen-bog.nl