Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.
Sleepboot 7
3991 CN HOUTEN

Tel.: 030 - 634 22 25
E-mail:
Web: http://www.zuijdplas.nl

Onze makelaars en taxateurs staan voor u klaar om te helpen bij het huren, verhuren, aankopen, verkopen, taxeren van uw bedrijfspand(en) en het geven van onafhankelijk advies

Zuijdplas & Partners bestaat uit een gedreven team met specialisten in bedrijfsonroerendgoed. Onze makelaars en taxateurs staan voor u klaar om te helpen bij het huren, verhuren, aankopen, verkopen, taxeren van uw bedrijfspand(en) en het geven van onafhankelijk advies. We zijn betrokken, ervaren en kennisgedreven.

Wij kijken verder dan de waan van de dag. Uw onderneming staat centraal in ons advies. We leren u dan ook heel graag kennen. Wij streven langdurige relaties na. Maak gerust een afspraak met een van onze medewerkers.

Het hoofdkantoor van Zuijdplas & Partners vindt u in Houten (vlakbij Utrecht). Midden in het hart van de regio waarin we werkzaam zijn. Daarnaast werken we nauw samen met makelaarskantoren in Houten, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vianen, Vleuten-De Meern, Woerden, Bilthoven, Zeist en Doorn. We delen ervaringen en bundelen onze kracht en expertise voor onze klanten. Door de aanwezigheid van 9 kantoren in ons werkgebied, weten we precies wat er speelt. We hebben een goed beeld van het meest actuele aanbod bedrijfsonroerendgoed. Daar doet u uw voordeel mee.

We werken niet alleen samen, we maken elkaar ook sterker. Met één doel: onze klant