ZorgID bv

ZorgID bv
Bezoekadres:
Ringwade 4
3439 LM Nieuwegein

Postadres:
Postbus 9034
3430 RA Nieuwegein


Tel.: 088 186 68 66
E-mail:
Web: http:// www.zorgid.eu

Duurzaam zorgvastgoed; dat is waar ZorgID voor staat.

Wij ontwikkelen toekomstbestendige zorgvastgoedconcepten waar cliënten zich thuis voelen, waarin zorgverleners met trots en plezier hun expertise inzetten en die de zorginstelling de mogelijkheid bieden in te spelen op veranderende woonwensen en zorgvragen.

ZorgID (onderdeel van Koninklijke VolkerWessels nv) ontwerpt, ontwikkelt, participeert en realiseert als onafhankelijke partij (her-) ontwikkelingsprojecten, zoals zorgterreinen, ouderenhuisvesting, zorghotels, gezondheidscentra, zelfstandige behandelcentra en ziekenhuizen. Typerend voor de aanpak is de intensieve samenwerking met de opdrachtgever(s) en de diverse betrokken partijen. Vanaf de eerste voorbereidingen, tot de oplevering en desgewenst ook daarna.

De specialisten van ZorgID beschikken over brede vastgoedexpertise (mede door regelmatige samenwerking met VolkerWessels Vastgoed) én ruime praktijkervaring in de zorgsector. Vakkennis die we regelmatig delen tijdens congressen en rondetafelconferenties. Vanuit onze inhoudelijke achtergrond kennen we de belangen van onze opdrachtgevers. En door onze voortdurende betrokkenheid bij de sector voorzien we ontwikkelingen in de markt. We verdiepen ons persoonlijk in de situatie op de werkvloer, in de wensen van medewerkers en cliënten. Zo maken we de verbinding tussen gebruikerswensen, zorgvisie en vastgoedstrategie.

Bent u op zoek naar een partner in uw (her)huisvestingsopgave? Neem gerust contact met ons op.