ALEX advocaten B.V.

ALEX advocaten B.V.
Kasteellaan 28
6602 DE Wijchen

Tel.: 0613311453
E-mail:
Web: http://www.alexadvocaten.nl
Wat kan ALEX advocaten B.V. voor u doen?

Wij zijn gespecialiseerd in Vastgoedrecht, Huurrecht, Appartementsrecht, Omgevingsrecht, Ruimtelijk bestuursrecht,  Bouwrecht, Onteigeningsrecht en Sanctierecht. We hopen ons team binnenkort aan te vullen met een specialist Ondernemingsrecht.

We werken voor beleggers in vastgoed (winkel- en ander vastgoed), projectontwikkelaars (herontwikkeling bestaand vastgoed, gebiedsontwikkeling), verhuurders / huurders van vastgoed, ondernemers (onder andere in de branches beton, zandwinning, technische installaties), aannemers / bouwbedrijven en particulieren (indien nodig op basis van gefinancierde rechtsbijstand). We werken niet voor de overheid.

Onze missie laat zich heel simpel samenvatten: wij beschermen uw belangen en loodsen u door het recht. Wij zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Vanuit het gezellige centrum van Wijchen werken wij door heel Nederland. We zijn goed bereikbaar vanaf de A50 en de A326. Parkeren voor de deur is gratis. De trein is op 5 minuten loopafstand.

We werken op basis van uurtarief (€ 210,= exclusief BTW) of maken prijsafspraken. Al naar gelang de wensen van de cliënt en de aard van de zaak.