Synchro Bedrijfshuisvesting BV

Synchro Bedrijfshuisvesting BV
Badhuisstraat 56
4381 LT Vlissingen

Tel.: +31 (0)88-796 24 76
E-mail:
Web: http://www.synchrobedrijfshuisvesting.nl

Synchro Bedrijfshuisvesting BV is een gedreven en slagvaardige makelaar in bedrijfsmatig vastgoed met als werkgebied geheel Zuidwest Nederland (Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland).

Synchro Bedrijfshuisvesting BV omvat een klein team van toegewijde specialisten die zich dagelijks bezighouden met het (ver-)kopen/(ver-)huren, taxeren, analyseren van opslag-/logistieke ruimten, kantoorruimten, winkelruimten, gronden en beleggingsobjecten. Taxaties worden uitgevoerd conform de RICS taxatiestandaarden en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen

Synchro Bedrijfshuisvesting staat onder leiding van Pieter S. Nienhuis. Hij heeft jarenlange ervaring in het makelen van commercieel vastgoed in Zuidwest-Nederland.

Synchro Bedrijfshuisvesting BV levert maatwerk en een persoonlijke benadering voor iedere opdrachtgever. Door haar platte organisatie zijn de werknemers van Synchro Bedrijfshuisvesting BV snel in staat te reageren op de marktomstandigheden. Deze slagvaardigheid gecombineerd met deskundigheid maakt Synchro Bedrijfshuisvesting BV tot een solide en toegewijde partner.

Website: www.synchrobedrijfshuisvesting.nl
Facebook: https://facebook.com/SynchroBedrijfshuisvestingBV
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/synchro-bedrijfshuisvesting-bv