Metafoor Vastgoed en Software

Metafoor Vastgoed en Software
Pascallaan 74
8218 NJ Lelystad

Tel.: 0320 286 333
E-mail:
Web: http://www.metafoorvastgoed.nl

Metafoor Vastgoed en Software is een landelijk opererend advies- en detacheringsbureau in de vastgoedbranche. Metafoor Vastgoed en Software helpt (lokale) overheden, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en vastgoedbedrijven met advies omtrent vastgoed- en grondzaken, met detachering en met slimme producten die ondersteuning bieden bij het vastgoedbeheer.

Metafoor Vastgoed en Software maakt deel uit van de KMM groep, een innovatieve en snelgroeiende bedrijvengroep uit Lelystad. De KMM groep bestaat inmiddels uit 30 landelijke en deels internationaal actieve bedrijven. Samen tellen alle bedrijven uit de KMM groep ruim 600 medewerkers.

Metafoor Vastgoed en Software biedt een totaaloplossing voor ieder probleem, van bestuurlijk niveau tot aan de uitvoering.                         

De diensten van Metafoor Vastgoed en Software

Metafoor Vastgoed en Software is een betrouwbare partner in de vastgoedbranche. Wij helpen vastgoedbedrijven, gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en andere (semi) overheidsorganisaties met:

 

 

De producten van Metafoor Vastgoed en Software

Naast het bieden van ondersteuning en adviezen heeft Metafoor Vastgoed software ontwikkeld om het beheren van vastgoed te vergemakkelijken.

SnippergroenOnline is een web-applicatie die positief bijdraagt aan de werkzaamheden tijdens snippergroenprojecten. SnippergroenOnline kent twee verschillende modules, namelijk SnippergroenIn Beeld en SnippergroenInUitvoering. Met de eerste module krijgt u volledig topografisch inzicht in het oneigenlijk gebruik van gemeentegrond. In de tweede module is de jarenlange ervaring en kennis met snippergroenprojecten van onze adviseurs verwerkt in standaard stappen die altijd voorkomen tijdens de uitvoeringsfase.

VBSonline biedt ondersteuning bij het administratief, juridisch en financieel beheer van uw vastgoed. De software is uitermate geschikt voor overheden, woningcorporaties, beleggers en commerciële vastgoedbeheerders. In dit vastgoedbeheersoftware VBSonline worden uw vastgoed contractenbeheer, vastgoedgegevens en -documenten en uw debiteurenbeheer samengebracht. Ook is het mogelijk om uw potentiële klant een digitale rondleiding te geven in een 3D-model van uw verhuurbare ruimten.

KavelverkoopOnline is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke web-applicatie die inzicht geeft in het proces van de verkoop van kavels. In een handomdraai heeft u alle informatie van één of meerdere kavels in één overzicht. KavelverkoopOnline is vooral een  registratiesysteem, waar alle stappen die tijdens het proces doorlopen worden, worden vastgelegd. Op deze manier kan er op de meest efficiënte en effectieve wijze door verschillende medewerkers aan meerdere dossiers worden gewerkt. KavelverkoopOnline zorgt voor meer structuur, inzicht en een gestroomlijnd proces van kavelverkoop.