UITGELICHT

‘De Nederlandse onderscheidt zich met snelle en goede dienstverlening’

Professionele woningbeleggers ontdekken de Verhuurhypotheek van De Nederlandse. Michiel Meijer, algemeen directeur van Van Bruggen Adviesgroep, prijst de duidelijkheid die deze nog jonge speler op de vastgoedfinancieringsmarkt biedt. “Vooraf is duidelijk of we bij hen terecht kunnen. Vervolgens wordt de aanvraag snel en goed afgehandeld. Daarin onderscheiden zij zich in positieve zin van andere aanbieders.” 

Kantoren innoveren om te blijven inspireren

Kantoren innoveren om te blijven inspireren

Hoe gaat vastgoedadviseur Savills zelf om met de beleving van de kantooromgeving voor haar werknemers? Els van Bronckhorst, Associate Director Occupier Services bij Savills zegt hierover: "Wij zijn van mening dat een veranderende samenleving vraagt om een passend werkplekdesign." Tevens legt zij uit hoe dat er bij Savills in de praktijk uitziet. 

23 november 2020 om 13:50 | 3 min

Bouw aantal nieuwe woningen in Noord-Holland blijft gelijk

In 2019 zijn er 14.000 nieuwbouwwoningen in Noord-Holland gebouwd. Dat is evenveel als het jaar daarvoor. Dat blijkt uit de Monitor Woningbouw 2020. Het is bedoeling dat de bouw juist gaat versnellen en er circa 10.000 woningen bij komen om aan de groeiende vraag en veranderende demografie te voldoen. Waar liggen de knelpunten? 

23 november 2020 om 13:28 | 3 min
Wereldhave lanceert verhuurlabel voor pop-up stores

Wereldhave lanceert verhuurlabel voor pop-up stores

Wereldhave lanceert met UpNext een nieuw product; het nieuwe full-service verhuurlabel richt zich op tijdelijke verhuur in 15 Nederlandse winkelcentra. Het bedrijf springt hiermee in op de toenemende trend van meer flexibiliteit in de retailsector. Bekijk hier de video.

23 november 2020 om 12:23 | 2 min

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering