24 sep 13:00 uur

REV opleiding

Nistelrode

Wat kunt u verwachten?

Bent u een ervaren taxateur en wilt u hiervoor ook een internationale erkenning verkrijgen? Schrijf u dan nu in voor de KPE-opleiding REV Taxateur. Deze opleiding is geschikt als voorbereiding op het assessment voor REV taxateur (TeGoVa).

In deze driedaagse intensieve opleiding wordt u door ervaren praktijkdocenten meegenomen in de wereld van IVS en EVS en wat dit betekent voor uw dagelijkse praktijk. Wat zijn de specifieke eisen aan uw rapport om te voldoen aan deze regelgeving en hoe bereidt u zich voor op een succesvol final assessment.

Programma
Dag 1: 24 september 2019 - IVS en EVS (de internationale standaarden en de verschillen); de eisen aan vastgoedtaxaties van nationale en internationale verslaggevingstandaarden betreffende vastgoed (Nederlandse Richtlijnen voor de jaarverslaggeving, IFRS en IAS); duurzaamheid en vastgoedwaardering.

Dag 2: 22 oktober 2019 - NRVT, tucht en ethiek (gedrag, houding, proces en dossier); dossiervorming, tuchtrecht en de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de taxateur; rol en positie ten opzichte van opdrachtgever en andere partijen.

Dag 3: 19 november 2019 - Taxatiemethodieken (DCF, NAR, de verdieping); het verschil tussen waarderingsmethoden en rekentechnieken; waarderen van verschillende soorten vastgoed; scenario analyse, back setting en risicoperceptie.

Leerdoelen
Kennis van regelgeving, voorbereiding op assesment, opstellen rapport volgens EVS.

Kosten
Dit bieden wij u aan voor het gereduceerde tarief van slechts € 1749,- excl. btw. Dat is een besparing van €250,- ten opzichte van de reguliere (€ 1.999,- excl. btw.)

PE Punten
Deelname aan deze opleiding levert punten op voor NRVT, VastgoedCert, Vastgoedpro als RICS.

Aanmelden?

Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "REV Opleding". 
Na inschrijving ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging van KPE Morel. Uw inschrijving is pas definitief na deze bevestiging.

Locatie

Nistelrode

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

REV opleiding:

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09