Advies en visie van topondernemer Geert Hurks: ‘Markt kan leren van crisis’


EXCLUSIEF in Vastgoedjournaal: een uitgebreid en openhartig interview met de uiterst succesvolle ontwikkelende bouwer Geert Hurks. Niet eerder gaf een belangrijke beslisser zo’n heldere visie op de bouw- en vastgoedsector.

Zo vertelt Hurks voor het eerst over de recente overname van bouwbedrijf Moes en laat hij onze abonnees weten hoe hij dit bedrijf weer tot een succes gaat maken. Ook trekt de topondernemer lessen uit de crisis: Waarom is zijn bedrijf wel succesvol en waar gaat het mis bij de andere grote marktpartijen? Waar liggen de kansen voor de diverse vastgoedsegmenten en hoe dient een degelijk businessmodel te zijn ingericht? Hoe kan het beste worden ingespeeld op  de veranderende marktomstandigheden? Stuk voor stuk kwesties waar Geert Hurks een duidelijk antwoord op geeft. En over de politiek: Gaat Den Haag goed om met de crisis of kan het allemaal beter? Ook daar heeft Hurks een duidelijke mening over. De leden kunnen op de koptekst klikken om het artikel direct te lezen.

De niet leden kunnen zich hier aanmelden.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws