Wethouder Zoetermeer: 'Als zelfs INretail geen negatief omzeteffect verwacht, dan zie ik kansen'

Begin december ontving de gemeente Zoetermeer van belangenvereniging INretail twee tegenrapporten naar de onderzoeken voor de Holland Outlet Mall. Na een korte reactie van de woordvoerder op deze rapporten, komen nu ook de wethouders met een officiële reactie.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

De wereld ziet er opeens heel anders uit voor het College blijkbaar. Ipv 20-30 mln een bedrag van per saldo 0 mln en eigenlijk een veel negatiever omdat de cumulutatieve effecten van het niet meenenen van effect Halfweg, de winkelplannen in de regio en minder bezoekers etc. niet is verrekend! En voor de regio een zeer omvangrijk negatief effect gewoon niet noemen. En tegelijk de vele vragen en problemen mbt verkeer, verbinding Stadshart, complementariteit borgen, juridische goedkeuring bewoners etc doorschuiven naar de uitwerkingsfase. De reactie van de adviesburo's kwamen daar ook op neer: moet worden uitgewerkt. Wordt dit geaccepteerd.Wat betekent dit voor 2017?

Geplaatst op 30 december 2016 om 18:03



Laatste nieuws